Les gestes del trio "undeground" a la Fiscalia General de l'Estat *


https://youtu.be/8Inbz7l6nq4

https://www.youtube.com/watch?v=am6YhKJQCB8

Llibertat Digital publica en exclusiva nous àudios que es van incautar durant l'operació Tàndem el novembre de 2017 que va originar la investigació judicial sobre el comissari José Villarejo al Jutjat Central d'Instrucció núm. 6 de l'Audiència Nacional del magistrat Manuel García Castellón.

És evident que Dolores Delgado amb l'escandalós historial d'amistats i col·laboracions perilloses de Delgado mai no hauria estat nomenada titular de Justícia per cap Govern democràtic del món, tal com sí que va fer el 2018 Pedro Sánchez; menys encara hauria estat nomenada fiscal general de l'Estat, càrrec que xafogosament ocupa des del febrer del 2020.

Delgado hauria de donar explicacions immediates sobre el "clan" a què es referia l'execrable excomissari en aquesta conversa, "clan" a què la mateixa Delgado, llavors fiscal de l'Audiència Nacional, feia la impressió de pertànyer en afirmar: "Totes les comeses són importants, perquè al final són peces d'un mateix engranatge. Perquè els engranatges funcionin, de vegades a alguns ens [sic] toca estar en un lloc [i] a uns altres en un altre".O sobre les seves tècniques per aconseguir informació utilitzant un prostíbul que qualificava com a "informació vaginal". Delgado postil·lava: "Èxit garantit", "

"Informació vaginal" que segueix rebent des de fa almenys quinze anys i que segueix ara mateix al llit conjugal, a través d'aquests dos delinqüents en l'exercici de la seva funció pública.

No coneixem l'afany de Pedro Sánchez d'incorporar primer com a ministra del seu govern i posteriorment amb el càrrec de Fiscal General a qui forma part d'un "clan" en què formen part un excomissari ara a la presó en espera de 30 judicis pendents i un ex jutge ara mateix defensor dels delinqüents i narcos més perillosos del món.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La foto de la candidata de Podemos desnuda

Peligra la candidatura para la Agencia Europea de Medicamentos para Barcelona